Mijn account

Nationale Sales Vacatures is hét online banenplatform met sales vacatures rechtstreeks van werkgevers door het hele land. Wij hebben een breed aanbod aan sales vacatures voor vast of tijdelijk dienstverband, traineeships en stages. Via onze cv- en vacaturebank brengen wij op eigen wijze werkzoekenden en werkgevers in alle vakgebieden binnen deze sector bij elkaar. Maak in een paar stappen een persoonlijk profiel aan of login en bekijk direct wat wij doen voor talenten in de sales.

Voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een baan in de sales? Schrijf je in en start direct de zoektocht naar jouw baan. Door je in te schrijven maak je meteen een persoonlijk account aan waarmee je voortaan eenvoudig naar geschikte sales vacatures bij jou in de buurt kunt zoeken en direct kunt solliciteren zonder je gegevens opnieuw in te hoeven vullen. Daarnaast word je via je eigen account op de hoogte gehouden van de nieuwste sales banen en gematcht aan interessante sales bedrijven. Happy searching!

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar sales personeel? Wij vinden voor u de medewerker die past bij uw bedrijf. Via onze cv- en vacaturebank brengen wij de vacature en uw organisatie onder de aandacht bij geschikte kandidaten. Tevens kunnen wij naast de werving ook de voorselectie verzorgen. Registreer u als werkgever en krijg met uw bedrijfsprofiel exclusief toegang tot het platform om direct uw vacature aan te melden en om commerciële werkzoekenden binnen uw eigen vakgebied zelf te benaderen. Happy hiring!