U bent op zoek naar sales personeel? Schrijf u in als werkgever door onderstaande stappen te doorlopen en start direct de zoektocht naar uw nieuwe sales medewerker. Door u te registreren maakt u automatisch een werkgeversaccount aan. Met uw persoonlijke account kunt u snel en eenvoudig uw vacatures plaatsen en beheren, uw organisatie presenteren, cv's zoeken van kandidaten, sollicitaties bekijken en direct contact opnemen met sales talent.

SCHRIJF U IN EN VIND UW SALES MEDEWERKER

Bent u al bij ons ingeschreven? Klik dan hier om in te loggen.

Accountgegevens
Uw gegevens
Uw bedrijfsgegevens
Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Bij het aanmaken van een account gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement van Human Talent At Work.
Schrijf u in als werkgever

Nationale Sales Vacatures is dé toonaangevende vacaturesite voor de sales. Bent u op zoek naar geschikt sales personeel voor uw sales vacature? Bij ons vindt u sales medewerkers in alle functiegroepen, regio's en functieniveaus. Bijvoorbeeld accountmanagers, sales managers, verkoopmedewerkers, klantenservice medewerkers en telemarketeers. Met 147.000 unieke bezoekers per maand en een groot bestand aan ingeschreven sales kandidaten hebben wij een groot bereik binnen de sales. Via onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij uw vacature gericht onder de aandacht bij actieve werkzoekenden. Bent u op zoek naar één of meerdere sales medewerkers? En wilt u alleen de werving of ook de voorselectie aan ons uitbesteden? Bij ons heeft u de keuze uit flexibele vacature pakketten. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste sales medewerker. Schrijf u in als werkgever en wij gaan direct voor u aan de slag.

Volg ons via: