Wil jij aan de slag in de verkoop als commercieel medewerker, verkoopadviseur of verkoopmedewerker in de binnendienst of buitendienst? Of is een baan als commercieel administratief medewerker meer iets voor jou? Zoek online naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Commercieel Verkoop. Nationale Sales Vacatures is de vacaturesite met de nieuwste sales vacatures voor een baan, bijbaan of stage. Wij hebben vacatures voor vast en tijdelijk dienstverband.

De taken van een medewerker in commercieel verkoop

Een verkoopmedewerker is degene die op verkoopafdeling binnen een bedrijf verantwoordelijk is voor het verkoopproces. De belangrijkste taken zijn het verkopen van producten of diensten aan nieuwe of bestaande klanten en/of het adviseren van klanten. Hierin kunnen we onderscheid maken tussen een commercieel medewerker binnendienst en buitendienst. Een binnendienst medewerker is iemand die helpt met het verkopen van producten of diensten. Hiervoor heeft hij of zij (telefonisch) contact met klanten en doet voorbereid werk voor de verkoper in buitendienst. Als verkoopmedewerker in de buitendienst ben je veel onderweg om bestaande en potentiële klanten te bezoeken. Je voert verkoopgesprekken, werkt offertes uit en bouwt samen met je klanten aan een goede relatie.

Als medewerker op een verkoopafdeling werk je in een team met andere verkoopmedewerkers en sta je direct in contact met klanten, vertegenwoordigers en leveranciers. Het is daarom belangrijk dat je een commerciële instelling hebt en communicatief vaardig bent. Je moet jezelf en de producten of diensten goed kunnen presenteren en over een overtuigende kracht beschikken. Om verkoopmedewerker te worden is er meestal een MBO-opleiding in de commerciële richting vereist. Sommige bedrijven vragen hierbij werk- en denkniveau op HBO-niveau, vaak opgedaan door werkervaring.

Commercieel verkoop vacatures voor verkoopmedewerker en verkoopadviseur binnendienst en buitendienst

Populaire commercieel verkoop vacatures

  • verkoopmedewerker
  • commercieel medewerker binnendienst en buitendienst
  • verkoopadviseur
  • medewerker binnendienst
  • commercieel administratief medewerker
  • verkoop assistent

Kun je momenteel geen geschikte commercieel medewerker vacature vinden? Schrijf je hier in en ontvang automatisch een melding zodra er nieuwe commercieel verkoop vacatures in jouw regio beschikbaar zijn.

Volg ons via: