De sales sector is constant in beweging en is dagelijks in het nieuws. Nationale Sales Vacatures maakt daar als de meest toonaangevende vacaturesite binnen de sales onderdeel van uit. We doen onderzoek en signaleren trends en spreken dagelijks met grote spelers binnen deze markt. Onze kennis over de sales delen we graag. Daarom verspreiden we onder andere persberichten, onderzoeken en geven we interviews. Wij streven naar heldere communicatie met de pers. En we staan open voor samenwerkingen met andere partijen en onderzoeken. Om vanuit een goede dialoog de sales verder te helpen. Alle persberichten vindt u op onze sales blog.

Over ons

Nationale Sales Vacatures is het banenplatform met vacatures, banen en stages in de sales. Via onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij iedere dag op onze persoonlijke en succesvolle wijze werkgevers en werknemers samen. Wij hebben sales vacatures in alle vakgebieden, regio's en functieniveaus. Hierdoor kan iedereen bij ons kan zoeken naar een sales vacature die bij hem of haar past. Wij plaatsen alleen sales vacatures rechtstreeks van sales organisaties door het hele land. Hierdoor zijn onze lijnen kort.

Voor de pers

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Nationale SalesVacatures, onze persberichten of onderzoeken? Neem dan contact op met onze woordvoerder Madelon. Bent u geen journalist en heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via (038) 2022 674. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Of stuur ons een e-mail via info@humantalentatwork.nl.

Wilt u gebruikmaken van materiaal op onze website? Dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst toestemming te vragen en willen wij graag dat u naar ons verwijst.

Samenwerking

Wij staan altijd open voor samenwerkingen. Heeft u een mooie bijdrage voor onze sales vacaturesite of wilt u adverteren op onze vacaturesite? Neem dan contact met ons op via (038) 2022 674. Interessante persberichten en nieuws kunnen verzonden worden naar info@humantalentatwork.nl.

 

Woordvoerder
_____

Madelon ten Have

 038 2022 674

 madelon@humantalentatwork.nl

 

Volg ons via: