Wekelijks het laatste sales nieuws

Ben jij op zoek naar een sales baan en wil je alles weten over werken in de sales? Laat je inspireren door onze sales blog boordevol met interessant nieuws in de sales. Wekelijks plaatsen wij interessante persberichten, nieuwe sales vacatures, handige tips over solliciteren en leuke evenementen. Volg ons op social media, praat mee over dingen die jou interesseren en blijf op de hoogte van al het nieuws.

Bekijk al het sales nieuws

Medewerker Klantenservice meest gevraagde functie

In het derde kwartaal van 2018 is er een record aantal online vacatures geplaatst. Uit cijfers van Jobfeed is gebleken dat er in deze periode maar liefst 4.195.156 vacatureadvertenties online zijn geplaatst. De meest online vacatures zijn voor banen in de provincie Zuid-Holland met een marktaandeel van 20,1%, op de voet gevolg door Noord-Holland (19,4%). Deze...

Nationale Sales Vacature is hét banenplatform voor de sales. Via onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij op succesvolle wijze werkgevers en werknemers in alle vakgebieden binnen de sales samen. Bij ons vind je de nieuwste sales vacatures rechtstreeks van sales organisaties door het hele land. Als toonaangevende vacaturesite voor de sales doen wij regelmatig onderzoek en signaleren wij trends en spreken wij dagelijks met grote spelers binnen de sales. Onze kennis over de sales sector delen we graag met jou. Daarom verspreiden we onder andere persberichten via onze blog en social media kanalen en delen wij wekelijks interessant sales nieuws over interessante ontwikkelingen en leuke sales bedrijven. Praat op social media kanalen mee over dingen die jou interesseren en blijf op de hoogte van al het nieuws. Of bekijk onze sollicitatietips en carrièreadvies voor hulp bij het scoren van jouw baan in de sales.

Wij staan altijd open voor samenwerkingen met andere partijen en onderzoeken. Heb jij een interessante bijdrage voor onze blog? Of heb jij een foutje gezien? Laat het ons weten door ons een e-mail te sturen via info@humantalentatwork.nl. Wil jij als redactie of journalist meer weten over onze persberichten of onderzoeken? Neem dan contact op met onze woordvoerder. Onze woordvoerder is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Wil jij gebruikmaken van het materiaal op onze blog? Dan verzoeken wij je om eerst toestemming te vragen en naar ons te verwijzen. Stuur je verzoek naar info@humantalentatwork.nl.

Volg ons via: