01. ACCOUNT AANMAKEN

Schrijf u in als werkgever en begin direct met werven. Plaats en beheer snel en gemakkelijk uw vacature(s), presenteer uw bedrijf, bekijk cv's en benader sales talent in onze database.

Inschrijven

02. TARIEF SELECTEREN

Wij hebben voor elke vacature een unieke wervingsoplossing. Wilt u bijvoorbeeld alleen de werving of ook de voorselectie uitbesteden? U kiest zelf welk pakket het best bij u past.

Vacature pakketten bekijken

03. VACATURE PLAATSEN

Uw vacature is binnen 5 minuten geplaatst en is na plaatsing direct zichtbaar met uw bedrijfsinformatie, logo en foto. Wij helpen u graag bij het opstellen van de sales vacature.

Vacature aanmelden

Vind sales medewerkers die passen bij uw bedrijf

U bent op zoek naar sales personeel? Wij vinden voor u de juiste kandidaat. Nationale Sales Vacatures is het wervingsplatform voor sales bedrijven. Door het slim inzetten van onze geavanceerde wervings-kanalen brengen wij u gericht in contact met sales talent in ieder vakgebied. Met 147.000 unieke bezoekers per maand en een groot bestaand aan ingeschreven werkzoekenden hebben wij een groot bereik binnen de sales. Tevens kunt u in onze database zelf op zoek naar interessante sales managers, accountmanagers, administratief medewerkers, sales managers, verkoopmedewerkers, klantenservice medewerkers, telemarketeers en meer. Voor elke vacature bieden wij flexibele wervingsoplossingen.

Bekijk onze vacature pakketten, plaats direct uw sales vacature en vind uw sales medewerker.

Verstuur uw vacature
______

U bent op zoek naar sales personeel? Meld uw vacature aan en vind uw sales medewerker.

Over Nationale
Sales Vacatures
______

Kiest u voor ons, dan zetten wij ons samen in om geschikt sales personeel
voor u te vinden en te behouden. Onze focus gaat namelijk verder dan het realiseren van een match. Met meer dan 10 jaar ervaring kennen wij de sales sector als geen ander en weten wij altijd de juiste kandidaat te vinden.

Zelf, samen of
uitbesteden?
______

Bij ons heeft u de keuze. Plaats zelf uw vacature of laat ons u helpen bij het opstellen van de vacature. Liever alles aan ons uitbesteden? Geen probleem! Wij nemen u graag het werk uit handen; van het opstellen van uw sales vacature, tot de werving- en selectie van geschikt sales personeel.

Voor sales personeel in ieder vakgebied

Op zoek naar een accountmanager, sales manager, telemarketeer, klantenservice medewerker of verkoopmedewerker? Wij vinden voor u de juiste kandidaat!

 

Vind telemarketeers voor uw sales vacature

telemarketing

 

Sales personeel binnendienst

binnendienst

 

Verkoopmedewerkers en andere sales functies

retail

 

Vind sales personeel voor uw sales vacature

buitendienst

 

Klantenservice medewerkers

klantenservice

 

Vind financieel sales personeel

financieel

Vind sales personeel in uw vakgebied

Meer informatie
of direct advies?
______

Heeft u een vraag over onze diensten of wenst u persoonlijk advies voor het werven van sales personeel? Wij voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies op maat. Neem contact op met onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. Of maak direct een afspraak wanneer het u schikt.

Volg ons via:

Wilt u adverteren op onze sales vacaturesite? Neem contact met ons op via 038-2022674 voor de mogelijkheden.