Ben jij op zoek naar een commerciële functie voor vast of tijdelijk werk? Bekijk op Nationale Sales Vacatures de nieuwste sales vacatures per dienstverband. Ook als je op zoek bent naar een traineeship of een stageplaats in de sales. Bekijk hieronder de actuele sales vacatures per dienstverband en vind jouw baan.

Sales vaste banen

Wil jij werken in de sales en ben jij op zoek naar een sales baan voor vast dienstverband? Vind bij ons de sales baan die bij jou past. Zoek via onze vacaturebank eenvoudig naar fulltime sales vacatures in de verkoop binnendienst, telemarketing, verkoop buitendienst, klantenservice of commercieel verkoop. Bekijk hieronder alle beschikbare sales vacatures en vind de baan die bij past.

Bekijk alle vaste banen in de sales

Sales bijbanen

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de sales? Vind bij ons de leukste sales bijbanen bij jou in de buurt. Wij hebben sales bijbanen op verschillende functieniveaus, ook als je nog geen commerciële ervaring hebt. Ga bijvoorbeeld aan de slag als promotiemedewerker, verkoopmedewerker, hostess of als gastheer/gastvrouw op een evenement of beurs. Bekijk hieronder alle vacatures voor sales bijbanen en vind jouw bijbaan.

Bekijk alle bijbanen in de sales

Sales vakantiebanen

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in de sales? Vind bij ons vakantiewerk in de sales bij jou in de buurt. Vooral in de zomerperiode zijn veel sales organisaties op zoek naar extra sales personeel ter ondersteuning van de verkoop. Bekijk hieronder alle beschikbare sales vakantiebanen en vind de vakantiebaan die bij jou past.

Bekijk alle vakantiebanen in de sales

Sales traineeships en stages

Ben jij op zoek naar een traineeship, stage of een afstudeeropdracht in de sales? Vind bij ons sales stages bij verschillende soorten sales organisaties door het hele land. Wij hebben stages voor WO, HBO en MBO opleidingen. Bekijk hieronder alle beschikbare verkoop stages en vind jouw stage.

Bekijk alle stages in de sales

Volg ons via: