Over werken bij Nationale Sales Vacatures

Nationale Sales Vacatures is onderdeel van Human Talent At Work. Werken bij Human Talent At Work is werken met een lach op je gezicht, is eruit willen springen door middel van enthousiasme en expertise in het vak, is streven naar zoveel mogelijk ontwikkeling en is verdiepen in mensen, want samen gaan wij voor het uiterste.

Human Talent At Work is de meest toonaangevende vacaturesite in de sales, horeca en productie. Wij hebben vacatures rechtstreeks van werkgevers door het hele land, op alle functieniveaus en dienstverbanden. Via onze cv- en vacaturebank en onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij werkgevers direct in contact met actieve werkzoekenden. Wij zijn stuk voor stuk professionals die gespecialiseerd zijn in het de werving en selectie van talent. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel de juiste match tussen werkgevers en werknemers te maken. Want wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal benutten van dit persoonlijke vermogen biedt ongekende mogelijkheden. Het stelt mensen in staat hun persoonlijke doelen te verwezenlijken en het verschil te maken. Wij streven er naar om dit talent bij elke werkzoekende naar boven te halen door op basis van hun profiel, maar met name op basis van hun motivatie, te matchen aan een vacature die echt bij hun past. Wij geloven dat een écht goede match tussen kandidaat en werkgever een langdurige en plezierige werkrelatie tussen beiden op moet kunnen leveren.

Kom werken bij Nationale Sales Vacatures

Onze vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures voor werken bij Human Talent At Work beschikbaar. Hou onze pagina in de gaten voor nieuwe vacatures.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken maar hebben wij momenteel geen vacature voor jou beschikbaar? Stuur dan ons jouw cv en motivatie toe waarom jij onze nieuwe collega moet worden naar werkenbij@humantalentatwork.nl en wie weet ben jij dan straks één van ons!

Heb je vragen over een vacature of wil je meer weten over ons? Neem direct contact met ons op.

Volg ons via: